La Ambasada Ungariei din București a avut loc vineri, 22 februarie 2019, conferința "Ce se află în spatele profitului și eșecului?" al Asociației de Afaceri Ungare în România (AAUR este o organizație integrativă a companiilor ungurești, care, pe lângă reprezentarea intereselor membrilor, dezvoltarea profesională respectiv cooperare, își propune modernizarea relațiilor economice româno-maghiare și astfel dezvoltarea economiei din România.). Întâlnirea oamenilor de afaceri din seara precedentă a conferinței la recepția cu caracter gastronomic (trufe și degustare de vinuri) a oferit ocazia dezvoltării unor relații calitative pentru participanții la eveniment. Coorganizatorii conferinței AAUR au fost Ambasada Ungariei la București, Asociația Economiștilor Maghiari din România și Secţia Ungaro-Română al Camerei de Comerț și Industrie al Ungariei.
În deschiderea conferinței economice László DIÓSI, fost președinte și CEO al OTP Bank din România, a oferit informații detaliate privind perspectivele macroeconomice ale României pentru anul 2019.
Camelia ENE, liderul MOL România PP, s-a concentrat pe tema responsabilității corporative și a succesului în afaceri. În opinia sa, succesul în afaceri poate fi realizată prin respectarea unor valori etice și respectarea oamenilor, a comunităților și a mediului natural. Astfel, compania ia în considerare așteptările legale, etice, de afaceri, și alte așteptări a societății și ia decizii care vor echilibra nevoile tuturor părților interesate.
Potrivit lui Zsuzsanna SZVETELESZKY, expert în comunicare internă corporativă, responsabilitatea socială corporativă este un mesaj important nu numai pentru lumea exterioară, ci și pentru angajații companiei. Este bine să lucrezi pentru o companie care în funcție de posibilități încearcă să-i ajute pe cei cu nevoi.
Prelegerile ulterioare au atins teme complexe, ca prelucrarea eșecului sau a succesului de către antreprenori, problemele de stres legate de eșecurile frecvente. Discuţia panel de închidere a conferinței: "Schimbare de generații & Strategii de ieșire", a oferit un cadru pentru profesioniști ca să ilustreze soluțiile cele mai bune. Mediul în continuă schimbare, schimbarea culturii organizaționale și impactul acesteia asupra întreprinderilor sunt decisive pentru viitoarele transformări corporative.