Întâlnirea oamenilor de afaceri, cu conferința din București, din data de 16-17 februarie 2017, a repurtat un succes răsunator, la care au participat peste 100 de persoane. Sloganul evenimentului a fost „sfera antreprenorială”, la care pe lânga mai mulți invitați de rang autohtoni, a ținut o prelegere și niște invitați din Ungaria. Evenimentul a fost organizat,  atât de  Asociația Oamenilor de Afaceri Maghiari din Romania (AAUR), Ambasada Ungariei la București, Asociatia Economiștilor Maghiari din România (AEMR), Filiala din București, cât și de către Secția Română a Camerei de Comerț și Industrie din Ungaria (CCIU).

În ajunul conferinței, la sediul Ambasadei Ungariei a avut loc o recepție a oamenilor de afaceri împreuna cu o conferintă. Elocuțiunea de  deschiderea oficială a recepției a fost ținută de către, ES Dl. Zákonyi Bototnd, Ambasador și Dl. Președinte, Director-general la OTP Bank,  Diósi László, care au privit demn de luat în considerare și în viitor, deschidera  conferinței anuale a AAUR,  a intâlnirii oamenilor de afaceri. După discursul de deschidere a gazdelor, a urmat, în  prezența  participanților de anul trecut la conferința AAUR, a membrilor,  o degustare de vin din pivnițele Sebestyén din Szekszárd, cât și o mică tombolă  în valoare de 1500 euro, a unei biciclete de tip Vocalycle CEO Bike.

Conferința  de deschidere de vineri a oamenilor de afaceri, de la Hotelul Novotel, a fost ținută de către Dl Diósi László,  Președinte – Director general la OTP Bank, care a detaliat perspectivele economice ale anului 2017. Este o noutate pentru noi, faptul că în 2017 au acceptat doi invitați români de renume, să participe la conferința noastră economică. Pe de o parte, Dl Sergiu Neguț, Prodecan la Maastricht School of Management în București, pe de altă parte, Dl Director  Petrișor Gabriel Peiu, din partea Fundației Universității Mării Negre.

Conferința de încheiere cu titlul „Competențe în afaceri în 2017”, a fost ținută de către Dl Zoltán Ács, Director de specialitate la Design Terminal, care apoi a vorbit despre cultură antreprenorială și efectele ei asupra afacerii, uramată de discuții conexe.