Hírek

Viktor Orbán, prim-ministrul Ungariei, a avut consultări cu premierul României la București

Ion-Marcel Ciolacu, premierul României l-a primit miercuri pe Viktor Orbán, prim-ministrul Ungariei, la un prânz privat.

Citeste mai mult

Pe 9 mai 2023, Péter Szijjártó, ministrul comerțului exteriror și al afacerilor externe al Ungariei a efectuat o vizită oficială la Oradea

Pe 9 mai 2023, Péter Szijjártó, ministrul comerțului exteriror și al afacerilor externe al Ungariei a efectuat o vizită oficială la Oradea, unde împreună cu Attila Cseke, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației din România, a participat la lansarea următorului ciclu de șapte ani al programului Interreg pentru sprijinirea cooperării transfrontaliere

Citeste mai mult

Pe 4 aprilie 2023, Péter Szijjártó, Ministrul Comerțului și Afacerilor Externe al Ungariei a efectuat o vizită la București.

Pe 4 aprilie 2023, Péter Szijjártó, Ministrul Comerțului și Afacerilor Externe al Ungariei a efectuat o vizită la București, unde a avut o întrevedere cu viceprim-ministrul Hunor Kelemen, președintele UDMR, viceprim-ministrul Sorin Mihai Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii și Ministrul Energiei Virgil-Daniel Popescu.

Citeste mai mult

În perioada de 29-30 noiembrie 2022 Domnul Péter Szijjártó, Ministrul Comerțului și Afacerilor Externe al Ungariei a participat la Reuniunea miniştrilor afacerilor externe ai statelor membre NATO la Bucureşti

În perioada de 29-30 noiembrie 2022 Domnul Péter Szijjártó, Ministrul Comerțului și Afacerilor Externe al Ungariei a participat la Reuniunea miniştrilor afacerilor externe ai statelor membre NATO la Bucureşti. Agenda reuniunii NATO a inclus și efectele globale ale războiului din Ucraina, recesiunea economică, amenințarea tot mai mare a terorismului și criza aprovizionării cu energie. În legătură cu întâlnirea, el a declarat:
Citeste mai mult

Vizita oficială a Doamnei Președinte Katalin Novák la București

Doamna Novák Katalin, Președintele Ungariei, a efectuat o vizită oficială de o zi la București la 7 septembrie 2022, la invitația domnului Klaus Iohannis, Președintele României. Șeful statului român l-a invitat pe omologul lui din Ungaria să efectueze o vizită oficială, după summitul președinților statelor membre din cadrul B9, organizat la București, pe 10 iunie anul curent. Precedenta vizită prezidențială la București a avut loc în anul 2010, iar ultima vizită a unui șef de stat român, efectuată la Budapesta, a avut loc în anul 2009.

Citeste mai mult